Izdavanje računa i vođenje poslovanja - po vašoj meri!

E-racuni.rs je internet poslovna aplikacija, u potpunosti prilagođena srpskom zakonodavstvu. U samo par sekundi napišite račun profesionalnog izgleda, pratite kretanje zalihe u skladištima, povežite se sa vašom internet prodavnicom i budite usklađeni sa zakonskim propisima.

E-racuni.rs je fleksibilna aplikacija koja raste u skladu s potrebama vašeg preduzeća.

Besplatno je !

Pratite svoje poslovanje gde god se nalazili

Upravljate svojim poslovanjem sa bilo koje lokacije. Ako ste na putu, koristiti možete naše mobilne aplikacije za izdavanje i slanje računa, praćenje plaćanja i pregled svih arhiviranih poslovnih dokumenata.

E-racuni.rs možete koristiti sa bilo kog uređaja (računara, pametnog telefona i tableta), u svim pretraživačima (Mozilla, Chrome, Explorer,…) i u svim operativnim sistemima (Android, Apple, Windows i Linux).

Upoznajte naše mobilne aplikacije!

eRegistrator
(e-čitač vaših dokumenata)

Mobilno fakturisanje i ispis računa
(uključeno praćenje zaliha)

Mobilna aplikacija za izveštaje
(uvid u grafikone i kada ste na putu)

Računi u svim formatima!

Pošaljite i ispišite vaše račune na razne načine:

 • ispis računa u A4 formatu ili u bilo kojoj drugoj veličini papira, sa ispisom na standardni štampač,
 • ispis računa upotrebom Bluetooth prenosnog štampača,
 • ispis pomoću Google Cloud Print,
 • slanje PDF računa i ponuda putem e-pošte kao PDF prilog ili link,
 • slanje SMS-a sa linkom do računa i ponuda direktno na mobilni telefon (smartphone) kupca,
 • elektronskom razmenom putem e-racuni.com
 • i slanje redovnom poštom.

Preuzmite kontrolu nad novčanim tokom

Pratite vaše narudžbe, ponude i račune po raznim statusima.

Primljene uplate?

 • evidentirajte plaćanja na računima,
 • povežite se sa vašim internet bankarstvom za automatsko preuzimanje izvoda i uvoz plaćanja.

Zakasnele uplate? Otvorene narudžbe?

 • proverite grafikone na početnoj stranici (dashboard) kako biste videli ko još nije platio i koje je narudžbe potrebno izvršiti.
 • pregledajte vaše otvorene obaveze i datume dospeća.

Svi alati, koje vaše poslovanje treba!

Automatsko opominjanje kupaca

E-racuni.rs umesto vas prati zakasnela plaćanja kako biste se vi mogli posvetiti važnijim stvarima. Zadajte vlastita pravila u skladu sa kojima će E-racuni.rs slati automatske opomene vašim kupcima vezane na kupca, iznos računa i datum dospeća.

Opomene mogu biti personalizovane i poslate kao e-mail ili SMS poruka na mobilni telefon kupca.

Prebacite naplatu potraživanja na auto-pilot i posvetite se vašem poslu.

Besplatno je !

Bogat izbor šablona!

Ne morate trošiti svoje vreme za oblikovanje izgleda računa!

Registrirujte se za besplatno testiranje i odaberite jedan od već gotovih šablona pravo iz naše galerije.

Uključen pristup za vašeg knjigovođu!

Povežite se i sarađujte sa knjigovođom online - zaboravite na slanje papira i izvoze podataka za knjigovođu. Vaš knjigovođa se jednostavno može prijaviti u vašu bazu i knjigovodstveno obraditi sve dokumente i pripremiti potrebne obračune direktno u programu E-računi. Zajedno sa knjigovođom pristupate, pregledate i istovremeno radite sa istim podacima.

E-racuni.rs koriste stotine računovodstvenih agencija u celoj regiji, pružajući uslugu računovodstva u oblaku. Povežite se sa njima za profesionalnu podršku koja vam je potrebna i jednostavno delite knjigovodstvene dokumente u oblaku.

Upravljanje sa više preduzeća

Upravljate sa više firmi/preduzeća? U E-racuni.rs možete koristiti isti korisnički nalog za vođenje više organizacija i jednostavno prelaziti iz jedne organizacije u drugu.

Veći broj zaposlenih, korisničkih naloga, skladišta ili prodavnica?

Za E-racuni.rs to ne predstavlja nikakav problem! Možete kreirati neograničen broj korisnika i svakom dodeliti drugačija korisnička prava, u skladu sa njegovim pravima na radnom mestu. Isto važi i za vaša interna odeljenja i organizacijske strukture. E-racuni.rs se može vrlo lako prilagoditi potrebama vaše organizacije.

Uvek raspolažete sa svim podacima

Vaši poslovni podaci su izuzetno važni i zbog toga vodimo posebnu brigu o zaštiti i sigurnosti naših baza podataka i servera. Svi podaci koje snimate ‘u oblaku’ su vaši te ih u skladu sa time možete u svakom trenutku samostalno izvoziti. Podržavamo izvoze podataka u Excel, LibreOffice, CSV i PDF.

Želite li preneti ili uvoziti vaše podatke iz drugog programa, na raspolaganju su vam mnoge mogućnosti uvoza popust uvoza poslovnih partnera i zaposlenih, šifrarnika artikala i početnog stanja zaliha, glavne knjige, osnovnih sredstava te uvoz drugih dokumenata (izlazni i ulazni računi,…)

Kliknite ovde kako biste pristupili mobilnoj aplikaciji za ovu funkciju

Izveštaji koje možete razumeti

Prodajni i finansijski izveštaji koji vam daju osnovni pregled o uspešnosti vašeg poslovanja:

 • prodajni izveštaji, praćenje prodaje po regijama/vremenu/produktu/komercijalisti/itd.,
 • najvažniji kupci,
 • top lista najprodavanijih artikala,
 • izveštaji za optimizaciju zaliha,
 • praćenje prihoda i prodaje
 • praćenje novčanog toka,
 • i mnogo više…

Izveštaji mogu biti zadati kao grafikoni na vašoj početnoj stranici (dashboard) i prikazivati ažurne podatke o vašem poslovanju.

Pristupite brojkama i grafikonima preko vašeg pametnog telefona, koristeći našu mobilnu aplikaciju za izveštavanje!

Proširite svoje poslovanje na nova tržišta

 • Više – jezičan – šabloni za račune pripremljeni u više jezičkih varijanti
 • Više – valutni – kreirajte račune u stranoj valuti sa automatskim preračunom iznosa po srednjem tečaju NBS, uz mogućnost zadavanja cenovnika u stranoj valuti.
 • Podržano generisanje naloga za plaćanje i uvoz bankovnih izvoda u formatima mnogih banaka.
 • Proširen kontni plan – koristite kontni plan za dvojno knjiženje i zadajte nazive za generisanje finansijskih izveštaja u više jezika, ako ste vlasnik preduzeća iz druge države.
 • Ispis izveštaja u željenoj valuti. Zadajte željenu valutu za prikaz izveštaja na početnoj stranici, bez obzira na lokaciju sedišta vašeg preduzeća. Odlična funkcionalnost ako imate preduzeće izvan ili u Eurozoni!

Mnogo više od samo jednostavnog fakturisanja!

Pratite skladište i inventar

Budite u toku sa stvarnim stanjem zaliha i upućeni u kojem trenutku artikli ulaze i izlaze iz skladišta. Zalihe možete dodatno pratiti po serijskim i po LOT brojevima.

Upravljajte sa više skladišta

Pratite međuskladišnice, vodite pregled zaliha po svim ili po pojedinačnom skladištu i upravljajte konsignacijskim skladištima.

Izradite otpremnice za isporuku dobara

Praćenjem kartice artikala po skladištima uvek ćete imati na uvid tačne podatke o datumu i vremenu isporuke artikala. Isto tako, imaćete jasan pregled nad obračunatim otpremnicama i otpremnicama za koje je još potrebno izraditi račun.

Narudžbe kupaca

Pratite narudžbe kupaca i upravljajte nabavkom bazirajući se na celokupnu raspoloživu i rezervisanu zalihu (otvorene narudžbe). Narudžbe kupaca mogu biti uvožene iz vaše Web prodavnice. Pobrinite se da vam se ni jedna narudžba ne izgubi.

Narudžbe dobavljačima

Pošaljite narudžbe dobavljačima prateći minimalnu zalihu, primljene narudžbe kupaca ili druge kriterijume.

Ponavljajući računi

Kao podrška za ponavljajuće zadatke, na raspolaganju je funkcionalnost za automatsko kreiranje ponavljajućih računa.

Izradite poseban cenovnik

Cenovnik možete zadati po kupcu ili grupi kupaca, po periodu i za svaku valutu posebno. Kao dodatna posebnost na raspolaganju je mogućnost unosa popusta po kupcima, artiklima i grupama artikala.

Istaknite vaš logotip!

Ispise prodajnih dokumenata moguće je 100% personalizovati. Ako ne možete pronaći pravi šablon u našoj galeriji, možete kreirati lični koristeći HTML ili Word.

Otvoriti možete čak i korisnički pristup za vaše kupce ili dobavljače i omogućiti im ograničen pristup vašim podacima. Prilagođen interfejs sa vašim logotipom može biti kreiran isključivo za vaše preduzeće, po vašoj narudžbi. Ova je funkcionalnost posebno zanimljiva za računovodstvene servise koji pružaju uslugu vođenja računovodstva u oblaku, putem E-racuni.rs.

Fakturisanje & Vođenje računovodstva vaše Internet prodavnice, u skladu sa zakonskim propisima

Povežite se sa vodećim platformama internet prodavnica i za vašu internet prodavnicu osigurajte fakturisanje u skladu sa zakonskim propisima!

E-racuni.rs se automatski povezuje sa internet prodavnicama na platformama Magento, Woocommerce, Prestashop, Opencart i Shopify.

Po uspostavi povezivanja, vaše online narudžbe kupaca automatski će se prenositi u E-racuni.rs. Zalihe će se sinhronizovati sa internet prodavnicom i tako vašim online kupcima pružati ažurne informacije o raspoloživim količinama.

Više od 40.000 korisnika je iskazalo poverenje našoj aplikaciji!

Naš online program E-racuni.rs pokrenut je kao aplikacija za online fakturisanje davne 2002. godine. Od tada uspešno vodimo naš, u oblaku baziran posao, već duže od 15 godina, širenjem u mnoge Evropske države, integrisanjem lokalnih i jezičkih specifičnosti. Našem programu veruje više stotina knjigovođa u celoj regiji, koristeći ga za izvršavanje svakodnevnih poslovnih zadataka.

Malo smo preduzeće koje pruža usluge drugim malim preduzećima. Kontaktirate li našu korisničku podršku, na drugoj strani će vas čekati pravi čovek koji će vam rado posvetiti svoje vreme i pružiti prave savete koji su vam potrebni u poslovanju!

E-računi su moj odabrani program, koji ima sve potrebne module za vodjenje knjigovodstva, obračun zarada i poslovni menadžment. Imam sigurnost da je uskladjen sa zakonskim propisima i standardima, a daje slobodu da se sa lakocom radi ..bilo kada..bilo gde.

Vera Madić, Cardea

E racuni su veoma prakticni i laki za koriscenje. Posebno mi se dopada to sto putem interneta mogu u bilo koje doba dana i noci da pristupim podacima o finansijama i imam uvid u poslovanje. Podaci su sortirani pregledno i uredno povezani, sto umnogome olaksava blagovremenost u pravilnoj evidenciji i donosenju odluka. Potpuno sam uverena da E racuni nude upravo ono sto je potrebno, a to je unapredjenje efikasnosti poslovanja. Drage volje preporucujem koriscenje E racuna u poslovanju!

Tijana Adamov, Scholz&Friends Belgrade d.o.o.

Za svoje poslovanje koristimo program e-računi, kojim smo jako zadovljni, jer obuhvata sve potrebne stavke i izveštaje za rad. Odličan je za firme koje se bave izvozom, jer se lako menjaju valute i prevode fakture. Pretraga firmi i unos novih je veoma lak. Program nudi dosta izveštaja, što je dobro.

Branka Jevtović, Immuno Systems d.o.o.

Program je zaista jednostavan za korišćenje tako da za 30 dana test perioda vrlo lako možete da savladate sve što Vam je potrebno za kretanje po programu. Izveštaji koje možete izvlačiti iz programa su baš korisni, dostupni na par klikova i mogući su u excel formatu, jednostavno možete dalje prilagođavati svojim potrebama. Ono što je nama knjigovođama važno: ako Vam je ipak potrebna podrška u vidu saveta ili nekog prilagođavanja programa programer Vam je dostupan uglavnom odmah. Ja sam program koristila za 9 različitih preduzeća i sve što mi je bilo potrebno za različite delatnosti je već bilo ugrađeno u program.

Jelena Trivan, knjigovođa iz Novog Sada.

Revolucionarizujte svoj način naplate danas!